Logo

Най-добрите букети за рожден ден

Цветя за рожден ден
август 3, 2022

Има много неща, които трябва да имате предвид, когато избирате букет за нечий рожден ден. Герберите представляват невинност и любов, докато розите са известни със своята чистота. Чучулигите символизират приятелство и благодарност.

За да подарите невероятен букет, е необходимо да се свържете с доказан доставчик на цветя, какъвто е магазин Top Flowers. Те, с радост, ще ви консултират, и ще ви предложат огромно разнообразие на достъпни цени, а красивият букет ще бъде доставен до дома на вашите близки.

Нека разгледаме някои от най-подходящите видове цветя и какво представляват. Кои са най-добрите? Прочетете за идеи.

Герберите представляват невинност

Герберът е просто цвете с голямо разнообразие от значения. Този красив цвят символизира невинност и чистота. Той е широко достъпен през цялата година. Заради красотата му, можете да избирате различни цветови комбинации и да направите своя букет наистина уникален. В букета за рожден ден изберете комбинация от цветове и текстури, за да изразите значението зад него.

Цветя за рожден ден - Гербери

Розите символизират чистотата на любовта

Ако искате да изразите своята любов и романтика към любимия човек на рождения му ден, букет от червени рози би бил чудесен избор. Те са вечна класика, която върви с повечето видове цветя. Червените рози са особено красиви, когато се комбинират с други цветя, които предават страст. Можете да изберете дузина червени рози като смела декларация за любовта си или да се спрете просто с една червена роза.

Цветя за рожден ден - Рози

Камелиите представляват благодарност

Цветето камелия представлява вечна любов. Венчелистчетата му представляват жената, докато чашката представлява мъжа, който я защитава. Ето защо, белите камелии често се използват в булчински букети. Те символизират вечна любов и преданост. Букет за рожден ден от тези цветя е идеален подарък за празнуване с любимия човек.

Цветя за рожден ден - Камелия

Чучулигите представляват приятелство

Чучулигите са лилаво-сини цветя, които образуват високи кули. Това красиво цвете съчетава много по-малки цветя в едно стъбло. Цветето чучулига получава името си от Тюдорите и прилича на нокът на чучулига. Те се предлагат в много различни цветове и са чудесни за изразяване на приятелство в цветни букети.

Цветя за рожден ден - Чучулига

Ранункулусите са чудесен избор за букет за рожден ден

Ранункулусът е универсално цвете, което може да се използва в букети в много цветове. Те изглеждат точно като рози, но нямат същия аромат, така че са чудесен вариант за хора с алергии или други сензорни проблеми. Ranunculus са популярни рязани цветя сред дизайнерите на сватбени букети и цветарите. Домашните градинари обаче може да не са запознати с това цвете. Въпреки това ранункулусите са чудесен избор за букети и аранжировки като цяло.

Цветя за рожден ден - Ранункулусите

Лилиите Stargazer символизират изобилието

Тъй като лилията е опияняващо цвете с красив аромат, тя е перфектен избор за букети и аранжировки. Те не само са привлекателни, но и издържат по-дълго от много други цветя. Те също се свързват с изобилие и просперитет и символизират мирно благополучие. Букет от лилии Stargazer ще впечатли получателя и ще покаже вашата признателност.

Цветя за рожден ден - Лилии

Белите рози и мечетата са чудесен избор за букет за рожден ден

Ако се затруднявате да решите кои цветя да изпратите, опитайте да купите букет от бели рози. Ще намерите много различни разновидности на тези цветя и решаването кое да изберете може да бъде предизвикателство. Ако не сте сигурни как да изберете перфектния букет, попитайте цветар за съвет. Те ще могат да ви помогнат да намерите идеалния букет, който отговаря на предпочитанията на вашия получател.

Цветя за рожден ден - Бели рози

Сходни публикации

tagclock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram