Logo

Какво представлява аспираторът?

октомври 6, 2022

Всички модели аспиратори са устройства, които събиратт замърсяванията във въздуха. Тези устройства работят, като използват различията в размера, формата и плътността, за да разбият зърната и другите замърсители. Размерът и формата на обекта оказват влияние върху съпротивлението на въздуха и скоростта на въздушната струя. Скоростта трябва да е по-висока от крайната скорост на падащия обект, за да го раздвижи. Еднопроходният аспиратор може да отстрани 96 % от замърсителя, докато многопроходният аспиратор може да отстрани до 99,6 % от замърсителите.

Аспиратор за вода

Водните аспиратори могат да бъдат евтин и надежден източник на умерен вакуум. Те работят, като принуждават водата да преминава през отвор на страничното рамо, образувайки частичен вакуум. Изпускателната тръба е дълга и позволява насочен поток. Те са съвместими и с гъвкави тръби. Ако разполагате с голяма водна система, аспираторът за вода може да бъде полезен инструмент. Този аспиратор за вода се свързва към източник на захранване чрез конектор за маркуч и стенен контакт. Помпата на водния аспиратор е с шина за маркуч с диаметър 3/8". Тялото на помпата е изработено от устойчив на корозия полипропилен.

Електрически аспиратор

Електрическият аспиратор има много предимства. Той е удобен, лек и безопасен за вашето дете. Предлага се с три настройки на засмукване и LCD дисплей. Зарежда се чрез USB и има дълъг живот на батерията - до 180 минути. Освен това е водоустойчив и лесен за поддръжка, с лесно свалящи се части, които могат да се измиват с влажна кърпа.

Система за рекуперация на бензиновите пари

Системите за рекуперация на бензиновите пари, улавят парите, които иначе биха се изхвърлили в атмосферата по време на зареждане с гориво. Тази технология свежда до минимум емисиите на въглеводородни пари в атмосферата, които могат да влязат в реакция със слънчевата светлина и да предизвикат образуването на озон. Освен това тя е лесна за използване. Системите от Етап II могат да работят с различни класове бензин, което ви позволява да контролирате и дозирате точното количество, от което се нуждаете. Те могат да се възползват от вакуумна система, за да подпомогнат процеса на прехвърляне на парите. Вакуумната система спомага за задвижването на парите от резервоара за моторно гориво в линията за връщане на парите. Тези системи могат да бъдат инсталирани в дозатора или в потопяемата помпа. Те включват и вентили за изпускане на налягането/вакуума, за да се намали изпускането на пари в атмосферата.

Малък аспиратор

Малкият аспиратор е обкновено с капак, който е чудесен за отстраняване на течности от бутилки, буркани и др. Той е лесен за използване и не изисква външен източник на захранване или източник на вакуум. Аспираторът за бутилки е и преносим, така че можете да го пренасяте от работно място на работно място. С един ход на буталото аспираторът захранва до 25 ml течност едновременно. Той може да отстранява течности от различни контейнери, включително среди за култури, епруветки и многоядкови плаки. Устройството разполага с бутало с вместимост 25 ml и контролер за лесно и безопасно аспириране. Устройството има и допълнителен 8-канален колектор и накрайници за пипети за еднократна употреба.

Сходни публикации

tagclock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram