Logo

Как да изберем сребърни колиета с висулка

Как да изберем сребърни колиета с висулка
октомври 25, 2022

Когато избирате сребърни висулки, е важно да вземете предвид не само тяхната естетическа привлекателност, но и потенциала им да увеличават стойността си с времето. Качественото сребро трябва да отразява светлината и да има красив блясък. Качеството на металите, използвани за производството на сребро, също ще определи неговата стойност с течение на времето. Висококачествените сплави са необходими, за да изглежда среброто най-добре.

Качество на стерлингово сребро

Висулките от стерлингово сребро могат да бъдат направени от сребро проба 925. Този метал има много предимства, включително хипоалергичност, а и не оставя следи по кожата. Този тип метал е популярен и за верижки за огърлици и висулки. Ако обмисляте закупуването на висулка, важно е да изберете качествено бижу. По-евтините парчета метал може да не са толкова издръжливи и могат да причинят дразнене.

Как да изберем сребърни колиета с висулка - качество

Стилове на сребърни висулки

Сребърните висулки се предлагат в широка гама от стилове и дизайни. Някои идват на тънки връзки, докато други се носят на масивни верижки или кожени въжета за огърлици. На пазара ще откриете огромно разнообразие сребърни висулки в различни форми.

Има много различни стилове сребърни висулки и решението кой е най-подходящ за вас зависи от вашите лични вкусове. Някои харесват висулки във формата на животни или знаци, докато други предпочитат висулки със скъпоценни камъни.

Размер на сребърни висулки

Когато избирате висулка, размерът е важен фактор. Обикновено всичко, което е по-високо от 17-20 см, се счита за изключително голямо.

Как да изберем сребърни колиета с висулка - размери

Трябва да знаете, че под ризата може да се скрие изключително дълго колие. Тази дължина обикновено пада на гръдната кост. Имайте предвид, че тези дължини са за средно високи потребители; по-едрият човек ще се нуждае от по-голяма дължина, докато дребната жена ще се нуждае от по-къса дължина.

Дължина на верижката за сребърни висулки

Когато купувате сребърен медальон, трябва да изберете правилната дължина на синджира. Размерът на висулката трябва да се вземе предвид при избора на правилната дължина на веригата. Като цяло, колкото по-малък е висулката, толкова по-къса трябва да е веригата. Ако висулката е по-голяма от 2 инча, изберете по-дълга верижка.

Трябва също така да изберете верига, която съответства на цвета на висулката. Например, сребърен медальон може да изглежда страхотно на платинена верига. Избягвайте да избирате верижка, която е твърде смела, тъй като това ще отвлече вниманието от висулката. Освен това, смелият цвят може да се сблъска с вашия висулка.

Дължината на верижката, която трябва да носите с вашия сребърен медальон, зависи до голяма степен от личните предпочитания. Трябва обаче да се вземат предвид и практически съображения. Колкото по-дълга е веригата, толкова по-склонна е да падне, да се закачи за дрехи или да се счупи.

Как да изберем сребърни колиета с висулка - дължина на верижките

Цена на сребърни медальони

Сребърните огърлици с висулка са чудесен начин да добавите стилно изявление към вашето облекло. Те са евтини, универсални и винаги със стил. Много хора носят сребърни висулки като талисман за късмет или символ. За щастие има много различни видове сребърни висулки, така че със сигурност ще намерите такъв, който подхожда на вашата личност.

Цената на сребърните висулки зависи от няколко фактора, включително качеството на камъните. Обикновено сребърните бижута съдържат синтетични или естествени камъни. Оформянето на камъните също играе роля в цената на бижутата.

My Silver е един от най-известните и предпочитани от потребителите магазини за бижута в страната. Те ще ви предложат красиви и уникални по своему сребърни висулки на достъпни за всеки джоб цени.

Сходни публикации

tagclock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram