Logo

Избор на стъклен протектор

Избор на стъклен протектор
ноември 18, 2022

Използването на стъклен протектор е много важно, ако искате да сте сигурни, че телефонът ви е защитен от надраскване и ожулване. Има няколко различни вида стъклени протектори и е важно да знаете кои са най-добрите.

Какво е стъклен протектор?

Получаването на стъклен протектор за вашия смартфон или таблет е добра идея, ако сте в позиция, в която има вероятност да изпуснете телефона си или да го надраскате. Те са много по-евтини, отколкото си мислите, и осигуряват защита срещу случайни повреди.

Те също така подобряват устойчивостта на надраскване, макар и не толкова, колкото внедряването на Gorilla Glass. Въпреки това един добър протектор на екрана трябва да е в състояние да устои на драскотини, включително тези, причинени от метални предмети. Протектор от закалено стъкло е най-добрият избор.

Избор на стъклен протектор - снимка

Течен стъклен протектор за екран е друг популярен избор. Този продукт е малко по-евтин от аналога си от закалено стъкло и предлага отлична защита. Те също така издържат много по-дълго и не е необходимо да се сменят толкова често.

Стъкленият екран винаги е изложен на риск, така че защитата му е добра идея. На пазара има много видове протектори за екрана. Ще трябва да изберете такъв, който отговаря на формата и размера на вашия телефон. Някои протектори за екран дори идват със спрей бутилки с разтвор вътре.

Най-скъпите скрийн протектори са от закалено стъкло. Този материал е наслоен с оптично прозрачно лепило и след това покрит със слой олеофобно покритие. Това покритие отблъсква пръстови отпечатъци и масло и прави екрана устойчив на петна.

Предимства на стъклените протектори

Изборът на протектор за екрана на вашия смартфон може да бъде трудна задача. Има няколко варианта за избор. Вероятно вариантът със закалено стъкло е най-добрият залог. Не само изглежда по-добре от пластмасата, но и е по-малко вероятно да се счупи или надраска. Плюс това, той върши работа, когато става въпрос за пръстови отпечатъци. Освен това е по-евтин от пластмасовия си аналог.

Избор на стъклен протектор - предимства

За тези, които търсят най-добрия протектор за екран за своя iPhone или Samsung Galaxy, стъкленият е категоричният победител. Стъклената версия се предлага с олеофобно покритие, което отблъсква пръстови отпечатъци и мазнини. Освен това е много по-лесен за монтиране от пластмасата. Освен това версията със закалено стъкло няма същия проблем с пръстови отпечатъци като пластмасовия си аналог.

Не само е по-лесен за инсталиране, но и е по-вероятно да издържи. Да имаш разбит екран не е красива гледка. Освен това най-добрият стъклен протектор за екрана на вашия телефон ще има приятно огледално покритие.

Най-добрите стъклени протектори

Наличието на най-добрите стъклени протектори може да направи голяма разлика в издръжливостта на вашето устройство. Освен това са по-видими и помагат за намаляване на петната от пръстови отпечатъци. Ето някои от най-добрите налични стъклени протектори днес.

Стъклото и протекторът за екран на Zagg InvisibleShield са направени от стъкло и се предлагат с доживотна гаранция за смяна. Той също така разполага с подсилени ръбове, процес на инсталиране без мехурчета и чиста повърхност без пръстови отпечатъци. Той използва ClearPrint, обработка, която разсейва маслото от пръстови отпечатъци и предотвратява натрупването.

UniqueMe Screen Protector са изработени от закалено стъкло, удобни са за калъф и са устойчиви на пръстови отпечатъци и износване. Предлагат се в тонирани или прозрачни дизайни и са подкрепени с доживотна гаранция.

Избор на стъклен протектор - видове

Spigen е известен със своите качествени стъклени протектори. Има рейтинг на твърдост 9H и е устойчив на надраскване и UV светлина. Неговото стъкло с дебелина 0,3 мм осигурява 99,9% видимост на екрана, а протекторът за екран от закалено стъкло EZ Fit работи с всеки калъф за телефон.

Casetify Tempered Glass Screen Protector предлага усъвършенствана защита срещу удар, синя светлина и микроби. Има покритие против мехурчета и олеофобно покритие и преместващ се ръб. Включва също кърпа за почистване и направляващ стикер. Предлага се в опаковка от шест, така че можете лесно да замените повредени протектори.

Протекторът за екран от закалено стъкло Fotbor е изработен от военно взривоустойчиво стъкло 9H и има дизайн със здрав ръб. Освен това е покрит с хидрофобни и олефобни прозрачни слоеве, които сами изхвърлят въздушните мехурчета. Неговият здрав дизайн на ръба помага да се предотврати разпространението на пукнатини. Освен това се предлага с покритие против замърсяване и масло.

Сходни публикации

tagclock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram