Logo

Идеи за тиймбилдинг дейности

Идеи за тиймбилдинг, които включват спорт
септември 27, 2022

Ако искате да изградите по-силен екип сред своите служители, може да помислите за идеи за тиймбилдинг активности и игри. Това може да бъде Pictionary, танци, градинарство или игра с любопитни факти. Можете да изберете всеки спорт, който е най-приятен за вашия отбор. Освен това спортните дейности могат да бъдат чудесен начин да се опознаете по-добре.

Pictionary

Ако търсите забавна дейност за тиймбилдинг, която ще привлече всички, обмислете използването на Pictionary. Тази класическа настолна игра изисква от всеки да мисли логично и да използва дисциплинирани мисловни умения. Играта също така изисква всеки да се постави на мястото на някой друг, така че всеки ще взаимодейства един с друг в процеса. Освен това изгражда социални умения и е чудесен начин да обедините всички.

Pictionary може да се играе лично или виртуално. Можете да използвате произволни изображения или такива, които са свързани с вашата индустрия. Версиите за двойки са особено забавни за големи групи, тъй като двама души могат да бъдат чекмедже и гадател. Можете също да създадете екипи от съотборници и да се състезавате един срещу друг.

Идеи за тиймбилдинг, които включват спорт - pictionary

Танцуване

Ако търсите идеи за фирмен тиймбилдинг, може да обмислите използването на танци, за да вдъхновите своя екип. Тази форма на упражнение насърчава сътрудничеството и сплотяването и е чудесен начин да се свържете с вашите колеги. Ето няколко съвета как да използвате танците като част от вашите дейности за изграждане на екип.

Първо, помислете какви са целите на една танцова тиймбилдинг дейност. Основната цел е да се подобрят уменията за комуникация и координация между съотборниците. Дейността също така насърчава работата в екип и творческото мислене. За да подобрите креативността на вашия екип, можете да персонализирате танцовите дейности според нуждите на вашия екип. Танцът е доказано средство за облекчаване на стреса, поради което танците като част от вашите идеи за тиймбилдинг са добра идея.

Идеи за тиймбилдинг, които включват спорт - танци

Любопитни факти

Използването на игра с въпроси и любопитни факти за мотивиране на служителите може да бъде чудесен начин за повишаване на морала им  и насърчаване на взаимоотношенията. Тестът може да бъде толкова прост, колкото задаване на въпрос и предоставяне на множество опции. За да добавите към забавлението, можете да зададете времеви лимит и точкова система за теста. Може дори да искате да го използвате като ледоразбивач на среща, семинар или семинар.

Има много видове игри с любопитни факти, вариращи от общи познания до любопитни факти за специални събития. Тези дейности са чудесен начин да държите служителите си ангажирани по време на среща, особено ако имате дълга среща. Можете също така да персонализирате своите любопитни факти, за да отговорите на нуждите на вашия екип.

Идеи за тиймбилдинг, които включват спорт - любопитни факти

Споделяне

За да се формира добър екип, членовете му трябва да се разбират един друг и да умеят да си споделят. За да го постигнете, можете да измислите игра за споделяне, която може да включва разкази за най-лошия ден на работа, как си представяте идеалния работен ден и подобни, което ще подобри работната атмосфера.

Идеи за тиймбилдинг, които включват спорт - споделяне

Фирмен тиймбилдинг с Адвенчър Нет

Адвенчър Нет е един от най-старите клубове за екстремни спортове в България, който организира и тиймбилдинги. Техните специалисти ще ви попитат за спецификата на дейността на вашата фирма, особеностите на вашите служители и целта, към която се стремите. По този начин, ще организират подходящи дейности, за да си изкарате страхотно!

Сходни публикации

tagclock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram